NulpuntNul-estafette Lopster Torenloop – doe mee met een bedrijfsteam!

Net zoals in 2019 organiseert de MFAC Loppersum ook dit jaar de Lopster Torenloop, zaterdag 2 juli 2022 vanaf 18.00 uur. Hierbij ben je van harte uitgenodigd om mee te doen als loper of als publiek langs de kant om de andere lopers aan te moedigen.

Doe mee als bedrijfsteam

Maar je kunt ook als bedrijfsteam (4 lopers) meedoen aan de NulpuntNul-estafette. Je loopt een rondje om de Lopster Toren met een volle beker in de hand. Als team maak je mooie reclame voor je bedrijf en je maakt kans op de wisselbeker.

In 2019 deden er maar liefst 9 teams mee, het was super geslaagd, met veel publiek om de teams aan te moedigen. Daarom streven we ernaar om dit jaar met een vergelijkbaar aantal teams weer aan de start te verschijnen! Zie de groepsfoto’s 2019 bij de start in de bijlage. Het team van Flits eindigde als eerste en nam de wisselbeker mee naar huis. We gaan ervan uit dat Flits de titel dit jaar wil verdedigen! Doe je ook mee? Opgave van je team kan via Martijn Pot: mfacloppersum@gmail.com

Programma 2 juli – Lopster Torenloop

18.00 uur: start Jeugdloop (basisschool), prijsuitreiking om 18.30 uur

18.40 uur: start NulpuntNul Estafette

19.00 uur: start Recreanten 5km + Wedstrijdloop 10km

Voor meer info: zie ook de poster.

Voor sfeerproeven foto’s van 2019: http://mfacloppersum.nl/lopster-torenloop/fotos-2019/